Το ιστολόγιο του/της george

Έντυπα με… ειδικό βάρος

Ο ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος των περιφερειακών εφημερίδων και του ειδικού περιοδικού Τύπου παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Plaza σε εκδήλωση με θέμα «Το ΕΝΤΥΠΟσιακό μέλλον του Περιοδικού Τύπου, Περιφερειακού & Κλαδικού». Στην εκδήλωση έγινε η επίσημη παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μεγάλης Πανελλήνιας Ποσοτικής Έρευνας για τον Περιοδικό Τύπο, που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Focus Bari, για λογαριασμό της ΕΔΙΠΤ τον Ιούλιο του 2015 σε δείγμα 1.500 ατόμων.

Τα πρώτα γενέθλια της HuffPost Greece!

Η Huffington Post Greece σε συνεργασία με τον όμιλο 24MEDIA, συμπληρώνει 1 χρόνο λειτουργίας και πραγματοποιεί την ολοήμερη πολυθεματική εκδήλωση “HuffPost Greece #1”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στο The Hub Events και θα περιλαμβάνει 5 workshops με θέμα την πολιτική, την εκπαίδευση, τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, την κοινωνία και τον τουρισμό αντίστοιχα.

ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2015 από την ΕΕΔΕ

Στις 24 Νοεμβρίου απονέμονται οι Πιστοποιήσεις EFQM Levels of Excellence, Investors in People καθώς και το Βραβείο του Έλληνα Ηγέτη Ποιότητας.
Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 (ώρα 18.00) η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) διοργανώνει τη Μεγάλη Γιορτή της Επιχειρηματικής Αριστείας, για την απονομή των Πιστοποιήσεων EFQM Levels of Excellence (Επίπεδα Επιχειρηματικής Αριστείας του EFQM), Investors in People καθώς και του Βραβείου του Έλληνα Ηγέτη Ποιότητας (Quality Leader of the Year) 2015.

Γιορτή για τα Παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά την Μεγάλη Γιορτή για τα Παιδιά, 13-15 Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 22:00, με ελεύθερη είσοδο στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Μαρούσι. Η γιορτή περιλαμβάνει:

ΕΕΔΕ: Εκδήλωση Απολογισμού του προγράμματος Mentoring

Την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 16:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ, πραγματοποιείται εκδήλωση Απολογισμού για τη Συμβουλευτική Καθοδήγηση (mentoring) Επιχειρήσεων στο Πλαίσιο της Προώθησης της Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Νέων.

RB Awards: Συμμετοχές μέχρι 11 Νοεμβρίου

Μέχρι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, μπορούν να υποβάλλονται συμμετοχές για τη φετινή διοργάνωση των RetailBusiness Awards, του μεγαλύτερου και πλέον καταξιωμένου θεσμού για το Ελληνικό Λιανικό Εμπόριο και τη Βιομηχανία, μετά την τελευταία παράταση που δόθηκε από την Οργανωτική Επιτροπή.

Εγγραφή στο RSS - Το ιστολόγιο του/της george